Атовець потрапив у реанімацію, після конфлікту з неповнолітнім у Нововолинську 

953999-pobiv-ta-pograbuvav-u-kamyantsi-21-richniy-yunak-napav-na-atovtsya-1
953999-pobiv-ta-pograbuvav-u-kamyantsi-21-richniy-yunak-napav-na-atovtsya-1

Вночі, з 2-го на 3-те березня, між 15-річним хлопцем та чоловіком — учасником АТО, якому близько 40-ка років, стався конфлікт. Останній перебуває у важкому стані без свідомості, — повідомляє видання «БУГ».


До реанімаційного відділення НЦМЛ чоловік потрапив з тяжкими тілесними ушкодженнями. Відразу не було відомо, хто побив атовця та як все сталося.

У коментарі «БУГу» т. в. о. начальника поліції Нововолинського відділення Сергій Галащук розповів, що співробітники карного розшуку провели оперативно-розшукові заходи, оглянули камери відеоспостереження, що є на вулицях міста, та встановили особу.

Тілесні ушкодження наніс неповнолітній. Він попросив у чоловіка цигарку, який відмовив і почав шарпати 15-річного хлопця. Той у свою чергу побив атовця.

«Чоловік, учасник АТО, посварився зі своєю співмешканкою та йшов від неї. Хлопець попросив закурити, стався конфлікт. Будуть проводитися експертизи яким чином чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження: внаслідок падіння чи від удару та вирішуватиметься питання по кваліфікації злочину та притягнення до відповідальності», — зазначив Галащук.

Триває слідство.

varta1.com.ua: Новини