Автобус футбольного клубу «Ужгород» дорогою на гру потрапив в ДТП: є потерпілі (ФОТО)

Попри аварію, футболісти все ж зіграли запланований матч

Команда футбольного клубу Ужгород, який виступає у Другій лізі, потрапила у ДТП у Житомирській області, коли прямувала на гру з Поліссям-2. Про це повідомила пресслужба клубу.

Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали головний тренер Яромир Лобода, тренер Роберт Смокоровський та лікар Володимир Червіняк. Їх шпиталізували до найближчої лікарні. Також травми меншої тяжкості отримав фізіотерапевт Михайло Даньков та стратегічний директор Фелікс Ардельянов. 

Щодо мікроавтобуса, у якому їхав керівний та тренерський склад клубу, він отримав багато пошкоджень, тому, швидше за все, ремонту не підлягає.

«Команда отримала психологічний удар напередодні гри, проте після тривалих слідчих дій все ж поїхала на вечірнє тренування. У досить обмеженому складі »Ужгород« готується вийти завтра на поле і попри негаразди продемонструвати свій характер. Висловлюємо подяку ФК Полісся за оперативну реакцію та надану допомогу у трансфері нашої команди з місця ДТП на тренувальну базу та до готелю», - зазначили у пресслужбі 17 серпня.

Раніше повідомляли, на Львівщині водій автобуса у нетверезому стані перевозив пасажирів (ФОТО)

Вже сьогодні футбольний клуб повідомив, що зазнав поразки у матчі з житомирською командою. Поєдинок завершився рахунком 4:1.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також