Автобус і бус не розминулися на вінницькій автотрасі: першопричина ДТП — ожеледиця (фото) ОНОВЛЕНО

Сьогодні, 24 грудня, близько 08:00 год., на виїзді з Вінниці, у бік с. Лукашівки в Липовецькому районі (траса Е50), на повороті сталася ДТП, з участю автобуса та буса. Про це повідомляє керівник ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич. Зі слів свідків — усі живі.
Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці. Першопричиною цього дорожньо-транспортного інциденту попередньо вважається ожеледиця. «Дорога слизька — будьте обережні!» — застерігає автор повідомлення.

ОНОВЛЕНО: 

Відділ комунікації поліції Вінницької області уточнює, що внаслідок сьогоднішнього зіткнення мікроавтобуса «Ford Transit» з автобусом «Van Hool» міжнародного сполучення Одеса-Барі тілесні ушкодження отримали четверо людей. 

За попередньою інформацією, 28-річний водій мікроавтобуса «Ford Transit» не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб розвернуло декілька разів та винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом «Van Hool» міжнарожного сполучення Одеса-Барі, що рухався в напрямку Вінниці. Внаслідок удару автобус відкинуло у паркан одного із дворів населеного пункту. У автобусі пасажирів не було.

[gallery link=«file» ids=«96811,96812,96813»]

З травмами різного ступеня важкості троє пасажирів мікроавтобуса, мешканці Літинського району госпіталізовані до лікарні. Ще один з пасажирів транспортного засобу після отримання  медичної допомоги від  госпіталізації відмовився.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

[gallery link=«file» ids=«96681,96684,96683,96682,96685,96686»]

varta1.com.ua: Новини

Коментарі