Автодор опублікував остаточно затверджену схему об'їзду обваленого моста на трасі Львів-Луцьк (схема)

6ншл789
6ншл789

У Службі автомобільних доріг Львівщини повідомили остаточно затверджену схему об'їзду аварійної ділянки на трасі «Львів–Радехів–Луцьк», яка утворилася зв’язку з обвалом моста. Про це сьогодні повідомили у Службі автомобільних доріг у «Facebook».


Відповідно, схема об'їзду мостового переходу через річку Західний Буг на дорозі Н-17 «Львів–Радехів–Луцьк» виглядатиме так:


Для легкових транспортних засобів загальна маса яких менше 5 тонн:




  • по Т-14-10 «Броди–Червоноград» від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 «Ковель–Володимир Волинський–Червоноград–Жовква» до міста Великі Мости, по О160601 «Рава-Руська–Гайок» до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку.


Для вантажних транспортних засобів загальна маса яких більше 5 тонн:




  • М-06 «Київ–Чоп» по ділянці «Малі Підліски–Буськ», Т-18-06 «Рівне–Млинів–Берестечко–Буськ–Перемишляни» по ділянці «Буськ–Лопатин», Т-14-10 «Броди–Червоноград» по ділянці «Лопатин–Радехів» та у зворотному напрямку.



Нагадаємо, 3 травня, на трасі “Львів–Луцьк”, у населеному пункті Гайок, Кам’янка-Бузького району, провалився міст, який знаходиться на річкою Західний Буг.


Наразі, був організований об’їзд моста Львівською обласною держадміністрацією  такими напрямки:
— для великогабаритного транспорту — дорога “Радехів–Червоноград–Великі Мости–Гайок”, а також “Радехів–Лопатин–Буськ–Львів”;
— для легкових автомобілів, «швидких», маршрутних транспортних засобів, шкільних автобусів — напрямок “Долина–Сілець–Старий Добротвір–Гайок”. У зворотному напрямку діє аналогічна схема руху.

varta1.com.ua: Новини