Автомобіль патрульних розтрощив блокпост поліції Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)

Постраждав правоохоронець

Фото: Андрій Об'єщик/ФБ

У Тернополі автомобіль патрульних в’їхав у блокпост поліції. Фото з місця події оприлюднили у соцмережах активісти.

«Тернопільські патрульні найгеніальніші в Україні! Одною кулею вбивають трьох зайців: своє службове авто, пост, і хребець напарника...

Сьогодні зранку рота номер 2 вирішила доказати, що вони вміють більше всіх. В той час, коли районні поліцейські вмудряються їздити на допотопних автомобілях з умовно квадратними колесами, то обласні патрульні систематично розбивають новенькі автомобілі та ще й не як небуть, а і випробовуючи на міцність стіни свого ж адміністративного поста. У результаті сьогоднішнього чергового «експерименту» один із патрульних отримав перелом хребця»,написав на своїй сторінці у ФБ громадський активіст Роман Довбенко.

Як написав на своїй сторінці у «Facebook» громадський активіст Андрій Об’єщик, «21 січня о 04 год. 25 хв, в м. Тернополі, на вул. 15-го квітня, наряд патрульної поліції на автомобілі «SKODA RAPID» під час переслідування авто «БМВ» на литовській реєстрації не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бетонною конструкцією. Встановлено, що патрульний, який керував автомобілем має водійський стаж понад три роки. Унаслідок ДТП, молодий поліцейський, напарник водія отримав тілесні ушкодження, скоріш за все перелом хребта. На місці події працює ДБР».

Він також зазначає у дописі, що «Патрульні поліцейські Тернополя стверджують, що сьогодні у вищезгаданому ДТП винуватими є керівництво патрульної поліції, оскільки встановлена гума на авто не відповідала вимогам».

Фото: "Facebook"/Роман Довбенко

Фото "Facebook"/Роман Довбенко

Фото "Facebook"/Роман Довбенко

Ілюстрація: Андрій Чорний/"Facebook"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також