Автомобіль «ВАЗ» врізався у віз на Волині: їздового підводи госпіталізували

1_e72de72d09f6
1_e72de72d09f6



У Шацькому районі легковик зіткнувся із підводою. Як інформує Сектор комунікації поліції Волинської області, учора, 27 грудня, на автодорозі, поблизу села Залісся, Шацького району, автомобіль «ВАЗ 21099» врізався у підводу. Внаслідок автопригоди, їздовий гужового транспорту отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.





За кермом автомобіля перебував 57-річний мешканець Шацького району. Водій допустив зіткнення із кінною підводою, яка рухалася у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди, їздовий гужового транспорту, 84-річний мешканець цього ж району, отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

Цього ж дня, у Луцьку на пішохідному переході по проспекті Волі, автомобіль «Nissan Kubistar» збив 24-річного лучанина, а у райцентрі Камінь-Каширський, під колеса «ЗАЗу» потрапив 61-річний мешканець району. Його госпіталізували.

За усіма фактами ДТП триває перевірка. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.



 

varta1.com.ua: Новини