Автомобіль збив людей на тротуарі та перекинувся: моторошна ДТП в Києві (ФОТО)

Люди чекали транспорт на зупинці

Фото поліції Києва

У Києві водій автомобіля «Тойота Авенсіс» не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, у результаті чого здійснив наїзд на перехожих. Про це повідомили у прес-службі столичної поліції.

«До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Велика Васильківська. На місце події виїхала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку, а також медики.», - йдеться у повідомленні

Правоохоронці попередньо встановили, що 27-річний водій автомобіля «Тойота Авенсіс» рухаючись по проїжджій частині, не впорався з керуванням та виїхав на тротуар.

«У результаті здійснив наїзд на 2-ох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту. Потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, наразі медики надають їм необхідну допомогу.», - додали в поліції

Водій пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, результат якого показав, що керманич був тверезий. 

Фото поліції Києва

За даними фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами..

Поліція встановлює всі обставини і механізм вчинення автопригоди.

Читайте також: на Львівщині сталася ДТП з постраждалими (ФОТО)

Вирішується питання щодо повідомлення водієві про підозру. Досудове розслідування триває

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також