Аж у Львові затримали молодицю, яка викрала гроші у свого роботодавця в Мукачево

Мукачівські поліцейські сьогодні, 19 вересня, скерували до суду обвинувачення дівчині, яка нещодавно обікрала свого роботодавця й утекла з грішми до Львова. 25-річна злодійка, на місцевому мукачівському ринку, викрала з вантажного автомобіля 10 тисяч гривень, які належали її роботодавцю. Підозрювану поліцейські розшукали у Львові. Справу з обвинувальним актом скерували до суду.

Із заявою про крадіжку грошей з вантажної машини, марки «Nissan», до поліцейських Мукачівського відділу поліції звернувся мешканець с. Велика Добронь, Ужгородського району. Потерпілий повідомив, що на місцевому ринку у місті Мукачево, з салону машини, з якої він продає овочі, невідома особа викрала гроші.

Після проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці відділу встановили особу, причетну до вчиненого. Нею виявилась 25-річна молодиця, яка працювала у 68-річного чоловіка продавчинею. 

Мукачівку поліцейські затримали аж у Львові. Вже раніше судимій злодійці повідомили про підозру за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Справу з обвинувальним актом направили на розгляд місцевого суду. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі