Азовець, який повернувся з полону, заявив, що «набив би обличчя» відомому українському хореографу

Йдеться про Влада Яму

Начальник штабу, перший заступник командира полку спеціального призначення «Азов» Богдан «Тавр» Кротевич, який потрапив до полону з «Азовсталі» та повернувся до України, висловився про людей, які виїхали за кордон на тлі повномасштабної війни. Про це він сказав в інтерв'ю для YouTube-каналу «Розмова».

Він не засуджує жінок та тих, хто мав законні підстави на перетин кордону.

Проте «Тавр» заявив, що його дуже «бісять» чоловіки, що втекли з України. 

«Треба розуміти, хто та з яких причин, та як виїхав... По-перше, якщо це сім'я хоч військовослужбовця, хоч не військовослужбовця, якщо це жінка з дитиною і так далі, і їй спокійніше так - це нормально, це окей. А якщо це люди, які перетнули кордон незаконно, блін, я не знаю, як я буду реагувати. Мене не так бісить, що вони поїхали, мене так бісить, що вони колись повернуться. Мене просто це виводить з себе», - пояснив Кротевич.

Щодо відомого хореографа Влада Ями, «Тавр» заявив, що він набив би йому обличчя.

«І вони повернуться. І мене тригерить те, що вони скоріш за все не будуть нести ніколи ніякого покарання. І мене це бісить. Знову ж, питання справедливості. Мене прям просто виводить. І вони ще, дехто, дозволяє викладати відео з вечірок! Не знаю, як той Влад Яма, десь своєї »вінілою« крутить. От йому я б обличчя набив. От так просто, по-чоловічому. Усіляким »ТрО Барселона«. Гуляй, душа», - сказав Кротевич.

 Влад Яма на початку війни виїхав до США, у своїх соцмережах він показує, як виступає на благодійних концертах, поширює збори на українську армію, реагує на масовані обстріли міст.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт