Бабця з Харкова, яка стала «зіркою» у рф, прозріла коли на її будинок впав снаряд (ФОТО, ВІДЕО)

Поки в Росії ставили бабці пам'ятники, її саму мало не вбила російська армія

Фото: 032.ua

Бабця з радянським прапором, яку російська пропаганда перетворила на «символ» агресії РФ проти України, прозріла після прильоту російської міни на її подвір’я та інформації про злочини рашистів у Бучі. Старенька скаржиться, що в країні-агресорі перекрутили її вчинок і зробили з неї «зрадницю».

Вона твердить, що вийшла до військових, яких сприйняла за російських окупантів, аби просити їх "не громити Україну,  повідомили у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, співробітник якого розшукав бабусю-«зірку» та дізнався про її подальшу долю.

Живий символ «проросійської України», жіночка, яка, за версією російської пропаганди, «сміливо протистояла націоналістам», насправді вдячна українським військовим, які не тільки підтримують її продуктами, але й захистили від гніву пересічних харків'ян.

Анна Іванівна пояснює, що вийшла з червоним прапором до, як вона думала, російських військових, щоб вони «не громили Україну». А в країні-агресорі її мотиви перекрутили, через що вона тепер відчуває себе «зрадницею».

Вона наразі перебуває в одній із міських лікарень Харкова разом із своїм чоловіком.

Військові закликають не зневажати стареньку. «Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір'я, а від українців допомогу, її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, вона закинула той червоний прапор подалі», — каже комвзводу з псевдо «Кадет».

«Жахливий пам’ятник бабці поставили в окупованій частині Маріуполя! І знаєте, що? Бабуся існує. Її звуть Ганна Іванівна. Її  будинок розколошматила російська міна. Так. Так. Поки в Росії ставили бабусі пам’ятники, її саму та її чоловіка мало не вбила російська армія. Неймовірно символічно. Але, на щастя, не вбила. Кляне бабуся, на чому світ стоїть, і Росію, і свою популярність, яка коштувала їй будинку, в якому вона життя прожила. А українці про бабусю продовжують дбати. Бо бабуся хоч і заплуталася, та наша. Та й зорієнтувалася вже — Росія зробила для цього все, що могла», — пише 032.ua.

Фото: "Оbozrevatel"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий