Батальйон тероборони з Червонограда втратив дев'ятьох бійців, які полягли на фронті (ФОТО)

Вічна та світла пам'ять!

У 63 окремому батальйоні Сил ТрО Збройних сил України – Червоноград повідомили сумну звістку про важкі втрати на полі бою під час захисту України.

"Хлопці з честю виконали свій обовʼязок з захисту Батьківщини. Та на жаль загинули захищаючи свій дім, своїх рідних та близьких.
Висловлюємо глибоке співчуття родинам загиблих і пошану загиблим", - йдеться у повідомленні.

Хижняк Віктор Миколайович

З Віктором Хижняком у Черкаській Лозовій простилися 16 серпня, повідомив керівник Малоданилівської громади Олександр Гололобов.

За його даними, військовий поліг 9 серпня поблизу населеного пункту Кияниця Сумського району Сумської області під час виконання обов’язків військової служби.

Віктор Хижняк служив стрільцем-помічником гранатометника.

Зеленський Олександр Миколайович

Розенко Віталій Миколайович

11 років свого життя Захисник Віталій Розенко віддав службі в поліції. Після звільнення працював на “Леоні”. У січні 2024 року був мобілізований і став на захист України. 

На жаль, 9 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання з захисту України на Сумщині воїн загинув.

З рідних у Захисника залишилась сестра, племінники, донька та колишня дружина. Разом з громадою слова співчуття рідним висловив заступник начальника Дрогобицької РВА Ярослав Пецюх.

Сьогодні траурний кортеж із тілом Захисника зустріли на Перехресті Героїв. Чин похорону відбувся у середу, 14 серпня, у капличці церкви св. Йосафата на вул. М.Грушевського у Дрогобичі.

Кожан Ростислав Сергійович

9 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кияниця Сумського району Сумської області загинув Ростислав Кожан.

Кожан Ростислав Сергійович - житель с.Довге Моршинської територіальної громади, 1990 року народження. 

У часі війни - гранатометник 2-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти.

 Чин похорону відбувся 14 серпня об 11:00 год. у с. Довге.

Северин Олег Тарасович

Северин Олег Тарасович народився 1981 року, жив у місті Снятин. Загинув 9 серпня 2024 року під час ведення бойових дій на Сумщині. 

14 серпня мешканці Снятина зустріли скорботний кортеж з тілом захисника України Олега Северина.

Похорон відбувся 15 серпня, о 15.00 за адресою: м. Снятин, вул. Кулачинська, 29.

Мишковський Руслан Ярославович

Загинув Володимир Малий (29.01.1988-11.08.2024) - солдат, старший водій-електрик мінометного взводу мінометної батареї військової частини.

Народився і виріс Володимир Малий у селі Кавсько Стрийської громади, навчався у місцевій школі та у Львівському коледжі зв’язку. З початком повномасштабної добровольцем подався у лави ЗСУ. Гідно виконував військовий обов’язок.

 Володимир Малий помер від зупинки серця у зоні бойових дій. Без батька залишилось двоє дітей.

Покотило В'ячеслав Миколайович

Уродженець с. Рогізна,. Воїну було лише 22...

На військову службу був прийнятий 12 травня 2023 р. Кам’янець-Подільським РТЦК та СП, мужньо виконував військовий обов’язок на посаді майстра ударних безпілотних авіаційних комплексів, з усіх сил боровся за перемогу, за неї і поліг під час виконання бойових завдань.

Серце солдата зупинилося в боях з ворогом 9 серпня 2024 року поблизу н.п.Кияниця Сумської області.

Крамарівський Любомир Іванович

9 серпня 2024 року, під час виконання обов'язків військової служби поблизу населеного пункту Кияниця, Сумської області, трагічно загинув Крамарівський Любомир Іванович, мешканець села Суховоля. Він віддано служив Україні, вірний Військовій присязі, мужньо виконував свій обов'язок, захищаючи Батьківщину, її свободу та незалежність.  
Любомир народився 21 лютого 1981 року. Свої шкільні роки провів у Львові, де навчався в 62-й школі. Після цього продовжив навчання в Поліграфічному коледжі, а згодом здобув вищу освіту в Українській академії друкарства та Східноєвропейському університеті.

У житті Любомир був зразковим чоловіком і батьком. Разом з дружиною мешкав у селі Суховоля на вулиці Гонти, 8. На жаль, він залишив після себе вагітну другою дитиною дружину та доньку, які тепер залишилися без люблячого батька та чоловіка.  
Загибель Любомира стала великою втратою не лише для його родини, але й для всієї громади. У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким воїна. Наша громада розділяє з вами гіркоту цієї непоправної втрати і молиться за спокій душі Героя.  
Детальнішу інформацію про чин похорону буде повідомлено згодом.

Кондур Тарас Ігорович

Під час захисту України загинув 34-річний Герой з Дрогобицької громади Тарас Кондур. 

Захисник народився у селі Грушів, закінчив Грушівську школу, а пізніше — училище №15.. Після одруження проживав у Новому селі.

 Весною 2022 року Тарас мобілізувався і став на захист України. З того часу перебував на передових позиціях, пройшовши гарячі точки фронту.

Воїн загинув у бою з ворогом 7 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Дарьїно Курської області.

У воїна залишились дружина, двоє дітей, батьки, два брати та сестра.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також