Батько читав молитву над тілом сина: наслідки російського обстрілу Харкова (ФОТО)

Загинув 13-річний хлопчик

Фото: Суспільне

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова загинули та постраждали цивільні люди, серед яких діти. Про це повідомили, 20 липня, у прес-службі прокуратури Харківської області.

Сьогодні, 20 липня, близько 9:30 год. ранку, окупанти обстріляли Київський район міста Харкова. Попередньо, обстріл здійснювався з реактивних систем залпового вогню «Ураган».

«Внаслідок обстрілу, загинули мирні харків’яни, які в цей час перебували на зупинці громадського транспорту. Серед них подружжя: 69-річний чоловік та 68-річна жінка. На зупинці також перебували брат з сестрою: 13-річний хлопець загинув на місці, його 15-річна сестра поранена», — повідомили в прокуратурі.

У матеріалі «Суспільного» оприлюднюють фото батька загиблого підлітка, який впродовж двох годин читав молитви над тілом сина.

Увесь час поліцейська тримала руку чоловіка, а він тримав руку загиблого хлопця.

Фото: Суспільне

Крім того, серед постраждалих — 72-річна жінка.

Зараз тривають першочергові слідчі дії, дані уточнюються. Огляд місця події проводять прокурори Київської окружної прокуратури м. Харкова та слідчі ХРУП № 1 ГУНП у Харківській області.

Фото Суспільне

«За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)», — додали у відомстві.

Фото: прокуратура Харківської області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена