Батько та його товариш систематично ґвалтували малолітню доньку на Закарпатті

Чоловіки свою провину заперечують

Фото ілюстративне

На Закарпатті двох чоловіків засуджено за зґвалтування малолітньої дівчинки до 15 років позбавлення волі. Про моторошний випадок повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

«Двох мешканців району засуджено до 15 років ув’язнення. Одного з них — 47-річного чоловіка — обвинувачують у розбещенні та зґвалтуванні малолітньої доньки (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 152 КК України). А його 27-річного знайомого — у зґвалтуванні дівчинки, розповсюдженні зображень порнографічного характеру та незаконному проникненні до чужого житла (ч. 4 ст. 152, ч. 1 ст. 301, ч. 1 ст. 162 КК України)», — йдеться у повідомленні.

Прокурор у суді довів, що потерпіла неодноразово піддавалась сексуальному насильству зі сторони обох чоловіків.

Точно встановлено понад десяток фактів зґвалтування.

«Під час розслідування також встановлено, що 27-річний мешканець Тячівщини ще й незаконно розповсюджував наявні у нього чужі інтимні зображення. Чоловік тимчасово переховувався у чужому помешканні в горах, куди незаконно проник. Там його та потерпілу виявили співробітники поліції», — додали в прокуратурі.

Попри те, що обоє закарпатців повністю заперечували вину в інкримінованих їм злочинах, суд погодився з позицією прокурора та призначив найвищу міру покарання, яку передбачає законодавство за інкриміноване їм зґвалтування малолітньої, — 15 років позбавлення волі.

До вступу вироку в законну силу особи перебуватимуть під вартою.

Додамо, що на Івано-Франківщині чоловік роками ґвалтував малолітню онуку своєї співмешканки.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також