Батьки вимагають загального карантину у львівських школах

школа_грип
школа_грип

У львівських школах, де кількість відсутніх через захворювання на грип дітей становить більше 40%, будуть призупиняти навчання, повідомили вчора у ЛМР, і з сьогоднішнього дня 14 шкіл Львова перебуває на карантині.


Проте у Батьківській раді львівщини вимагають оголошення карантину по всіх школах Львова, звинувачуючи в замовчуванні директорів шкіл реальної кількості хворих дітей.


«Скарги масово продовжують надходити зі шкіл яких немає в переліку! Чому мовчать керівники шкіл та не подають об'єктивну інформацію?Діти реально хворіють! І це не лише грип!» - про це повідомила голова ГО«Батьківська рада Львівщини» Олена Пономарева.


В організації звертаються із закликом до Управління освіти ДГП Львівської міської ради, начальника управління освіти Департаменту гуманітарної політикита Зоряни Довганик, Департаменту гуманітарної політики та директора пані Галини Слічної перевірити відвідуваність шкіл учнями та прийняти рішення про оголошення загального карантину у Львові.


Нагадаємо, що вчора було прийняте рішення про припинення навчання з 8 до 12 лютого у 14 школах та 8-ми початкових класах.


Зокрема, закрили школу №70, №24, №48, «Надія», №55, школа-гімназія ім. Василя Стуса, «Джерельце», «Тривіта», школа №78, «Лідер», школа №7, ЛНВК «Школа I ступеня – гімназія».


«Дирекції шкіл можуть звертатися до управління освіти з відповідними листами, після чого навчання можуть призупиненити терміном від 4 до 7 днів.» - повідомила на брифінгу начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.


 

varta1.com.ua: Новини