«Без бусиків ТЦК»: в якій області одні з найкращих показників з мобілізації

В регіоні був лише один неприємний випадок із працівниками ТЦК

Очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко заявив, що в його регіоні один з найвищих відсотків мобілізації. І що це, зокрема, завдяки «великим військовим традиціям» регіону та правильній комунікації. Про це він розповів в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна».

«Якщо ця робота вибудована правильно - від людини до людини - то вона не має такий примусовий характер, який зображує наш ворог в їх ІПСО, що начебто так скрізь. На Житомирщині за два з половиною роки чи не найвищі показники в країні без скандалів, без перекриття трас», - вважає він. 

Посадовець стверджує, що відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні. 

«Що стосується мобілізації, то область має великі військові традиції. Відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні. Але й щодо мобілізації ми виконуємо показники, що ставляться Збройними силами України та Генеральним штабом перед нашим ТЦК СП, з високим відсотком, одним із найвищих в країні», - зазначив Бунечко. 

За його словами, в регіоні був лише один неприємний випадок із працівниками ТЦК. Це було у Звягільському ТЦК СП. 

Читайте також: у Міноборони заявили, що в Україні може з'явитися онлайн-ТЦК

«Його розглядала тимчасова слідча комісія Верховної Ради у червні. Слідча комісія в ньому розібралася, але цей інцидент був єдиний, бо ми за цим дуже слідкуємо», - сказав він.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також