Безхатьки знайли у смітнику тіло немовля (ФОТО, ВІДЕО 18+)

1af75e195953f9ad94732d4d389cb591
1af75e195953f9ad94732d4d389cb591

У неділю, 7 листопада, в Мелітополі, Запорізької області, безхатьки знайшли немовля у сміттєвому баці. Про жахливу знахідку правоохоронцям повідомила місцева мешканка о 09:30 год. Про це повідомили у пресслужбі поліції Запорізької області.

На місце події виїхали слідчі, експерти та кінологи.

Зазначається, що мертве немовля в сміттєвому баку знайшли двоє місцевих мешканців біля одного із багатоповерхових будинків. Дитина лежала в полімерному пакеті, загорнута в рожевий рушник.



У місцевому «Telegram»-каналі «Ріа-Мелітополь» пишуть, що дитину знайшли безхатьки. Вони розповіли, що спершу не зрозуміли, що в пакеті дитина — думали, це лялька. З допомогою перехожих вони викликали правоохоронців.


Найймовірніше, дитину викинули вночі, оскільки востаннє відходи вивозили у суботу вдень, 6 листопада.

Немовлям виявився хлопчик, доношений, на його тілі не виявили ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті дитини тіло направили на на судово-медичну експертизу.

Правоохоронці намагаються встановити особу жінки, яка народила дитину, і обставини події. За цим матеріали внесено фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини з додатковою відміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеженням волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін.

varta1.com.ua: Новини