Біля Львова правоохоронці виявили водія, який їхав на викраденій автівці (фото)

Screenshot_3
Screenshot_3

Зараз правоохоронці перевіряють його на причетність до незаконного заволодіння транспортним засобом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області .

Працівники екіпажу сектору реагування патрульної поліції Пустомитівського відділу поліції сьогодні, 28 вересня, о 1.45 год., на вулиці Львівській, у селі Зимна Вода, виявили автомобіль «Тойота Лендкрузер», на якому були видимі ознаки технічних пошкоджень. На законну вимогу правоохоронців водій не зупинився, а навпаки, збільшивши швидкість, почав втікати.

Повідомивши чергових, поліцейські розпочали переслідування утікача, який рухався в напрямку міста Городок. Поблизу села Бартатів, водій з’їхав у ліс і, залишивши автомобіль, кинувся тікати.

Поліцейські затримали його та встановили, що це 58-річний мешканець міста Трускавець.

Також було встановлено, що автомобіль, на якому він пересувався, є викраденим та від 6 вересня перебуває у розшуку поліцією Хмельниччини.

На зловмисника працівники Пустомитівського відділу поліції склали адмінпротокол за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) та постанови за ч. 1 ст. 121 (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) та ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.  

Зараз правоохоронці перевіряють правопорушника на причетність до незаконного заволодіння автомобілем «Тойота Лендкрузер».

varta1.com.ua: Новини