Біля Львова водій з Херсонщини в’їхав у пасажирський автобус: п’ятеро постраждалих (ФОТО)

Серед потерпілих двоє неповнолітніх пасажирів маршрутки

Фото: НПУ

14 червня, близько 14:50 год, на вулиці Київській у селі Малехів, Львівського району, водій автомобіля «Вольво», 69-річний мешканець Херсонської області, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з маршрутним автобусом «БАЗ», під керуванням 63-річного львів’янина.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, внаслідок ДТП водій «Вольво» та четверо пасажирів маршрутки — 56-річна львів’янка та 23-річний мешканець Львова, а також 17-річні мешканець та мешканка міста Дубляни — отримали травми різної важкості та були доставлені до медичного закладу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

Як повідомлялося, 14 червня, на виїзді зі Львова, у с. Малехів, сталася ДТП. Водій автомобіля «Volvo» на польській реєстрації не впорався з керуванням виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автобусом «БАЗ». Автобус курсував за маршрутом № 180А.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також