Бійці ЗСУ потужно вдарили по позиціях окупантів: що знищено

Зокрема, уражено авіацію

ФОТО: ілюстративне

Триває сімсот двадцять шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Упродовж доби українські бійці потужно уразили позиції російських окупантів, вдаривши, зокрема по складах боєприпасів та по районах зосередження ворога. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Зазначається, що ворог завдав чотири ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

«Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти інфраструктури», – повідомили у Генштабі.

 Протягом доби авіація Сил оборони України завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, пункту управління та 10 зенітно-ракетних засобах противника.

Також на східному напрямку підрозділами Повітряних сил Збройних сил України було знищено два літаки ворога: винищувач-бомбардувальник Су-34 та винищувач Су-35С.

Раніше Генштаб відзвітував, куди перекинулися бої на Авдіївському напрямку

«Підрозділами ракетних військ завдано ударів по одному пункту управління, чотирьох складах боєприпасів та п’яти артилерійських засобах противника», – йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також