Бійці ЗСУ затримали Нестора Шуфрича

Він фотографував блокпости

Сьогодні бійці Збройних Сил України затримали Нестора Шуфрича, який фотографував блокпости. Про це повідомив депутат Київської міської ради Олександр Погребиський.

«206 батальйон затримав Шуфрича!!! Брати по Зброї кращі!!! Воно вирішило пофотографувати один з постів нашого батальону…», — написав Погребиський.

Нестор Шуфрич проросійський політик. У своїх інтерв’ю він неодноразово називав себе «капітаном запасу», але даних про те, де і як він отримав це військове знання, немає. Також він заявляв про готовність взятися за зброю «у разі війни», але, водночас, заперечує Російсько-українську війну, що триває з 2014 року, а бойові дії на Сході України називає «війною між українцями».

Шуфрич — народний депутат України 7-го скликання з 12 грудня 2012 до 27 листопада 2014 р. від Партії регіонів, № 27 в списку.

16 січня 2014 року голосував за «Закони про диктатуру».

Після розвалу «Партії регіонів» став членом нового політичного утворення, що виникло на її основі — «Опозиційного блоку», та був обраний до Верховної Ради України.

18 січня 2018 року був одним з 36 депутатів, що голосували проти Закону про визнання українського сувернітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також