Бійка та стрілянина у Червонограді після концерту Дорофєєвої: поліція відкрила кримінальне провадження

Є постраждалі

13 вересня ввечері у місті Червоноград після концерту співачки Наді Дорофєєвої, коли відвідувачі заходу перебували на вулиці, відбулась бійка, під час якої невідомі особи здійснили декілька пострілів у повітря з невстановленої зброї. Встановлюються усі постраждалі, учасники та обставини конфлікту. За даними пресслужби ГУНП у Львівській області, розслідується кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

"Поліцейські розпочали перевірку, за результатами якої слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до семи років", - йдеться у повідомленні.

Вже встановлені учасники конфлікту, які могли здійснювати постріли та двоє постраждалих, які ввечері 14 вересня після спілкування з поліцейськими написали заяви про нанесення їм тілесних ушкоджень.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, 13 вересня у Червонограді під час виступу Дорофєєвої велика кількість людей хотіла перелізти через паркан стадіону. На місці працювала охорона, яка використовувалася перцеві балончики. За даними очевидців, це була охорона саме організаторів, не співачки. Також було чутно постріли в небо.

У свою чергу Надя відреагувала на інцидент та пояснила, що сталося.

"Мене відмічають на новині, що вчора після концерту у Червонограді охорона, як пишуть заголовки, побила людей. По-перше, у мене немає охорони. Друзі, на концертах всі організатори замовляють охоронців, щоб захід проходив безпечно", - сказала зірка.

Співачка додала, що події відбувалися через 40 хвилин після закінчення концерту.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі