Блогерці Вороновій, яка знімала роботу ППО у Києві, винесено вирок

Що вирішив суд

Фото: ілюстративне

Скандально відомій блогерці та співачці Інні Вороновій, яку раніше помістили під домашній арешт, винесли вирок. За те, що вона опублікувала роботу ППО у Києві, її засудили до 5 років, але з нюансом.

Про це повідомляє «Обозреватель» із посиланням на коментар прес-служби Київської міської прокуратури. Своїми діями блогерка під час атаки на Київ 16 травня полегшила роботу російським окупантам.

Судове засідання відбулося у Дніпровському районному суді Києва у середу, 5 липня. Суддя повідомив, що блогерку та колишню дружину відомого столичного наркодилера Юрія Чернецького визнано винною і засуджують до 5 років позбавлення волі. Але він додав, що блогерка звільняється від відбування покарання і їй надається випробувальний термін на один рік. Тобто тільки в цей період Воронова вважатиметься засудженою і за нею здійснюватиметься контроль та соціально-виховна робота.

Сама Інна Воронова, за словами джерела, повністю визнала себе винною та уклала угоду зі слідством.

Як повідомлялось раніше Інна Воронова вибачилася за те, що виклала у мережу кадри роботи ППО. Вона заявила, що злякалася обстрілу та на емоціях здійснила необдуманий вчинок. Пізніше блогерка вирішила «підняти бойовий дух» українським воїнам своїм еротичним фото. Українці у коментарях обурилися такому вчинку.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів