Боєць ЗСУ повідомив деякі гарні новини із Соледара (ВІДЕО)

В частині міста вдалося відтіснити окупантів

ФОТО: ілюстративне

Бійці ЗСУ повідомили, що в Соледарі 13 січня тривають важкі бої і українські війська не відійшли від міста, а навпаки – відтіснили окупантів у частині населеного пункту.

Про це у відеозверненні розповів командир окремої тактичної групи аеророзвідки із позивним «Мадяр». 

 Боєць закликав українців не поширювати російську пропаганду про те, що ЗСУ начебто відійшли від Соледара.

«Перестаньте підтримувати той с*ач і ту пропаганду руську стосовно Соледара, відкинення військ ЗСУ на невизначену дистанцію. Ідуть запеклі бої прямо зараз: сьогодні, п’ятниця, 13 січня, 14 година 30 хвилин. Ми – над центром Соледара (показує відео з дрона над містом – ред.). Ми бачимо всі пересування під*р’я», – описав ситуацію український військовий.

Він зазначив, що Силам оборони вдалося змусити ворога відступити в частині Соледара.

«Є гарні новини від частини населених пунктів, з котрих вони пробували обходити Соледар, у частині котрого відбуваються зараз інтенсивні стрілецькі бої, артбатл. Вдалося війську ЗСУ відтиснути ворога і він був змушений відступити достатньо великими силами штурмовиків. Ми це все супроводжуємо, фільмуємо і наносимо відповідні ураження по ворогу», – розповів «Мадяр».

Він також наголосив, що поширювана зараз хвиля деморалізації нічого доброго не принесе. Боєць запевнив, що ЗСУ достатніми силами стоять в ешелоновій міцній стінці захисту. Так, загони «Вагнера» постійно штурмують, але «Мадяр» зауважив, що захисникам чхати на плани ворога. Українські бійці якісно виконують свою роботу.

«Майте терпіння, а ми маємо честь робити свою роботу», – резюмував командир окремої тактичної групи аеророзвідки.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Нагадаємо, окупанти почали штурм на кількох напрямків на Донбасі.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк