Болюча втрата: на війні загинув захисник зі Львівщини (ФОТО)

Вічна пам’ять!

Захищаючи рідну землю від ворога, загинув воїн Дмитро Боб’як з Львівської області. Це сталося 24 серпня в результаті ракетного удару, — повідомили у Меденицькій селищній раді.

«Був добрим, чуйним та доброзичливим, хорошим батьком. Завжди усміхнений, життєрадісний, був душею компанії. Щиро любив свою країну, тому не вагаючись, як і в 2014 році, пішов захищати Батьківщину. Ціною власного життя, захистив своїх рідних і близьких, свій рідний край від російського агресора», — йдеться в повідомленні селищної ради.

Дмитро Боб’як народився 8 листопада 1984 року у селі Довге, Дрогобицького району, Львівської області. Навчався у Довжанській початковій школі. Далі продовжив навчання в Опарівській загальноосвітній школі. Після 9-го класу з 2000 по 2003 роки навчався та здобував професію у Меденицькому професійному ліцеї.

Із листопада 2014 року брав участь в АТО/ООС. Працював у Дрогобицькому райавтодорі. Останнім часом працював у МХП «ЗАХІД-АГРО» у с. Вороблевичах. Усе своє життя проживав у рідному селі Довге. Одружений, дружина Марія. Виховував дочку Наталю та сина Тараса.

Час та місце прощання обіцяють оприлюднити згодом.

Раніше повідомлялося, що в боях за Україну загинули два воїни зі Стрийщини.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також