Бренди, які створюють патріотичні футболки для чоловіків

Почуватися частиною патріотичних цінностей. Підтримувати своє, українське. Це важливо для кожної людини. Саме тому, чоловічі футболки з українською символікою не втрачають актуальності. На зміну провокативним написам та яскравим принтам приходить стриманість. А ще — унікальна ідея, яка лежить в основі створення кожної футболки. Все більше українських брендів шиють одяг, присвячений українським Воїнам, відомим особистостям, поетам та письменникам. Й дбають про те, щоб вбрання було не лише цікавим, а і стильним, якісним, довговічним.

Сьогодні ми разом зануримося у світ українських брендів, та розповімо вам, де можна купити чоловічі патріотичні футболки, які виглядають справді досконало.

Виробники патріотичних футболок

Якщо йдеться про стильний патріотичний одяг, першою на думку спадає компанія Авіація Галичини. Це український бренд, створений у 2014 році та натхненний новою українською армією. Виробник шиє дуже якісні футболки з натуральних тканин, присвячуючи свої колекції мужнім Воїнам-Захисникам, поетам, письменникам. Тут ви не знайдете банальних написів чи шаблонних малюнків. Дизайн кожної футболки бренд створює власноруч.

Також чоловічі футболки з українською символікою шиють:

  • Syndicate — київський бренд, який пропонує стильні футболки з патріотичною символікою. Зокрема, має лімітовану колекцію, присвячену захисникам Маріуполя.
  • “Креатив Депо” — футболки з культовим написом I’m Ukrainian.
  • Must Have — окрім універсального стильного одягу, бренд виготовляє мінімалістичні футболки з патріотичними написами.

 

Перелік українських брендів можна продовжувати, адже їх є велика кількість. Кожен — по-своєму особливий та точно заслуговує на вашу увагу. Підтримувати своє, українське — це чудова ідея!

Як вибрати чоловічу футболку з патріотичним принтом?

Окрім дизайну, варто звертати увагу на матеріал, крій, розмір. Перш ніж замовляти футболку, звіртеся з розмірною таблицею виробника, та переконайтеся, що варіант добре вам пасуватиме. Якщо йдеться про матеріал, то найкраще рішення — це натуральна бавовна. Адже вона приємна до тіла, легка, дозволяє шкірі дихати й чудово відводить вологу.

Якщо футболка має принт, переконайтеся, що він нанесений якісно, й не втратить своєї яскравості вже після першого прання. Також обов'язково ознайомтеся з рекомендаціями виробника щодо догляду за виробом.

Фасон варто обирати згідно зі своїми вподобаннями — тут немає ніяких правил. Головне, щоб футболка була справді комфортною та подобалася вам. Бажаємо вдалого вибору!

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також