Британець, який прихистив дівчину зі Львова і втік з нею жити, збанкрутував

За десять днів дівчина, яка зі Львова переїхала у Британію, розламала сім’ю

Британець Тоні Гарнетт, який закохався в українську біженку та покинув свою дуржину, повідомив, що пара «виживає ні з чим» — після того, як він втратив роботу через фурор навколо його нових стосунків. Про це пише «DayliStar».

Українська блондинка Софія Каркадим, 22 роки, приїхала в будинок Тоні та Лорни Гарнетт у Бредфорді, два місяці тому після втечі зі Львова.

Тоні забрав її до себе додому з аеропорту Манчестера 4 травня. Десять днів потому Тоні та українська красуня втекли з будинку. Тоні покинув дружину.

«Колись у мене був дуже успішний бізнес. Я присвятив йому себе, я витрачав на нього понад 80 годин на тиждень. Відтепер вона мій пріоритет. Вона потребує моєї турботи», — сказав Тоні.

Тоні сказав, що керував охоронною фірмою, яка мала контракти з NHS, які він згодом втратив через журналістів і папараці, які з’являлися на його роботі, викликаючи занепокоєння працівників.

Він сказав: «Я перейшов від того, щоб заробляти майже 2 тис на тиждень, до того, щоб заробляти нічого, тому що ЗМІ приходять до моїх дверей і намагаються отримати мій номер, тому що я заблокував свої профілі в соціальних мережах. NHS сказав, що оскільки я тепер, очевидно, «публічна особа» в очах громадськості, вони вважають ризиком для мене бути в будь-якому з цих місць. Я не публічна особа, я просто відверта людина».

Тоні і Софія планують створити сім’ю.

«Я жив на те, що мені платили газети. Я вичерпав кредитні картки, мені допомагали члени сім’ї», — додав він.

За його словами, він навіть не може поставити меблі в орендованому житлі, в якому зараз проживає разом із Софією.

Однак Тоні хоче перейти до створення «музики чи комедії» і навіть випустив пісню, засновану на його стосунках із Софією, під назвою «Ukraine to UK Rain».

Нагадаємо, британець прихистив дівчину зі Львова і через десять днів втік жити з нею.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт