В розвідці оприлюднили цікаві факти про родича глави Офісу президента Андрія Єрмака

Він його здивував

Фото з відкритих джерел

Очільник української розвідки Кирило Буданов оприлюднив цікаві подробиці про брата керівника Офісу президента України. Про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів в інтерв’ю «Українській правді».

Багато хто в Україні каже, що родичі політиків та чиновників не йдуть на війну, однак молодший брат керівника Офісу президента України Андрія Єрмака Денис довів протилежне.

У перші дні повномасштабної війни 2022 року у складі снайперської бригади він боронив Київ.

За словами Буданова побачити цю людину було вкрай несподівано.

"Пам’ятаєте Дениса Єрмака, якого всі наші ЗМІ «покривали»? Я бачив його в перші ж дні оборони Києва. На Ірпені працював. Я коли його побачив, був дуже здивований. Знаючи, хто він… і тут, людина працює. Про це ж ніхто ніколи не згадає ", — сказав він.

Раніше, 19 березня 2022 року Андрій Єрмак опублікував на своїй сторінці в Instagram фото свого брата та розповів про те, що той перебуває на передовій та захищає Україну.

«Денис пішов добровольцем у батальйон тероборони. Він не сумнівається в Україні, в армії та у нашій перемозі. І не займається »війною у Facebook«, як роблять це тилові, диванні експерти, які критикують владу, армію і »багато знають про все«, сидячи за кордоном. Денис, як і я, як і вся команда Президента Зеленського, як і мільйони українців, бачить своє майбутнє в незалежній Україні. Для мене мій брат, а також кожен герой, який сьогодні б‘ється за Україну на фронті, на дипломатичній арені, в інформаційному просторі — це приклад справжніх патріотів. Людей з сильним духом та європейською ментальністю», — написав він.

Читайте також: Україна обговорить зі США спільне виробництво зброї, зокрема ППО

До речі, у коментарях під постом багато користувачів висловили братові Андрія  Єрмака велику подяку за його позицію та бажання захищати свою Батьківщину.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена