Буданов підтримав проведення «Форуму російської опозиції» у Львові: що відомо про захід

На заході були присутні понад 40 осіб

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов підтримав ідею проведення «Форуму російської опозиції». Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУР.

 У повідомленні вказується, що Буданов підтримав проведення заходу як одного з проявів боротьби проти кремлівської диктатури, що також сприяє перемозі України над агресорами.

У пресслужбі зазначають, що «подібні події наближають кінець режиму путіна та сприяють консолідації усіх сил, метою яких є повалення диктатури у рф та поразка Кремля у війні проти України».

Проведення «Форуму російської опозиції»: що відомо

У Львівській громаді 22-23 травня відбувся «Форум російської опозиції», де були присутні понад 40 осіб, зокрема, радник Офісу президента Михайло Подоляк, нардеп Олег Динда,представники легіону «Свобода Росії», «Російського добровольчого корпусу», «Сибірського батальйону» та представники так званої російської опозиції.  Про це Андрій Садовий 23 травня написав у Telegram.

Також, про проведення форуму повідомив ексдепутат держдуми рф Ілля Пономарьов, який може бути причетний до діяльності легіону «Свобода Росії».

Він розповів, що за результатами форуму вирішили створити постійну організаційну структуру для підтримки силового спротиву, а її остаточне формування завершиться на наступному форумі.

Окрім цього, на форумі затвердили «Львівську резолюцію». У ній ідеться про підтримку російськими опозиціонерами «формули миру» Володимира Зеленського, війна росії проти України визнається злочинною, а політичний режим рф — таким, який необхідно змінити, водночас повернувши Україні захоплені території та всіх військовополонених.

Тим часом у мережі також поширилося відео, як на цьому форумі виступає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі