Буданов зробив неочікувану заяву про те, скільки ще триватиме війна

Глава ГУР додав, що російська окупаційна армія має проблеми з ресурсами

ФОТО: Кирило Буданов

Гучна заява очільника ГУР Кирила Буданова шокувала суспільство. Він розповів, що російська федерація зараз не має планів вести війну у 2025 році. Про це він розповів в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua.

За його словами, принаймні станом на зараз, рф не має наміру воювати ще через рік.

“Можу вам єдине сказати: планів вести війну у 2025 році російська федерація станом на зараз не має. Можливо, під кінець 2024 року, якщо нічого не зміниться, вони будуть це коригувати. Але наразі планів таких у них немає”, — зазначив Буданов. 

Глава ГУР додав, що російська окупаційна армія має проблеми з ресурсами. Адже вести війну вже майже два роки дуже дорого обходиться москві. Цікаво, коли вже там зрозуміють, що росія не гумова? Навіть з її здавалося б “безмежними ресурсами”. Хоча, кого це обходить? Народу ж багато. Дарма, що живуть вони без світла, газу, туалетів у будинках та інших благ цивілізації. Будуть жити так і далі, бо всі гроші йдуть на війну з Україною.

Читайте також: раніше путін заявив, за якої умови війна закінчиться

“І ресурси там не є необмеженими. Можливо, трішки грубо пролунає, але ми воюємо за чужий кошт, а вони — за свій. І свої кошти вони рахують, хоча здається, що ні. І дуже прискіпливо”, — сказав Буданов. 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк