Будівля згоріла вщент: на Львівщині затримали жінку за підпал хліву (ФОТО)

За скоєне їй загрожує до 10 років тюрми

ФОТО: ГУНП у Львівській області

На Львівщині мешканка облила господарську будівлю легкозаймистою рідиною, підпалила її та втекла. Внаслідок пожежі, хлів повністю знищений вогнем. Поліцейські затримали жінку і тепер за скоєне підозрюваній загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.

Подія трапилася у четвер, 16 травня близько 20.00 години.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Золочівського районного відділу поліції.

Після локалізації пожежі правоохоронці встановили, що причиною займання господарської будівлі (хліву) був підпал. Будівля була знищена повністю вогнем, постраждалих внаслідок події немає.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення підпалу причетна 58-річна мешканка того ж села - вона облила стіну будівлі легкозаймистою рідиною, підпалила її та втекла.

Фото: ГУНП у Львівській області

Поліцейські встановили місце перебування зловмисниці та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили затриманій про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Раніше повідомлялося: у Дрогобицькому районі вщент згоріла автівка

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк