Була загроза, що Львів залишиться без водопостачання

Внаслідок ракетних ударів, у місті були знеструмлені дві насосні підстанції

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові, внаслідок ракетних ударів по електричних підстанціях, були знеструмлені системи подачі води, повідомив сьогодні 4 травня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми були вимушені перевести на автономне живлення дві наші медичні установи. Також були переведені на резервне живлення системи подачі води. Раніше були проведені заходи, що ми можемо постачати воду до Львова взагалі без електроенергії і ця система дала свій плюс, станом на сьогодні», — зазначив Садовий.

Станом на ранок, 4 травня, у Львові повністю ліквідовано проблему із водопостачанням. У час, коли не було електропостачання, насоси перепідключили до дизель-генераторів, і близько 4 годин вода подавалась резервним шляхом.

Орієнтовно у 9 житлових будинках від ударної хвилі частково повилітали вікна.

У вівторок, 3 травня, росіяни нанесли масований ракетний удар по Львівській області. Кілька вибухів пролунали в різних частинах Львова.

Внаслідок ракетного удару, було пошкоджено три електропідстанції та дві насосні підстанції. Це вже четвертий вибух ракет у Львові від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також