Бунт на Запорізькій АЕС: 9 окупантів поранено

Причини інциденту та точну кількість травмованих загарбників уточняють

Фото: інформативне

На території тимчасово окупованої Запорізької АЕС ліквідували та поранили російських окупантів.

Про це  повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов у «Telegram».

"Сьогодні Енергодар сколихнула новина про те, що на території тимчасово окупованої Запорізької АЕС відбулася подія, внаслідок якої рашистів трохи поменшало фізично.

Оскільки зараз ходить багато домислів навколо цієї ситуації, оперувати будемо тільки відомими нам фактами станом на зараз і чекати на оновлення інформації", — повідомив міський голова.

Відомо про 9 травмованих загарбників, яких госпіталізували до місцевої лікарні, також серед терористів є загиблі. 

"Отже, що відомо точно. У другій половині дня в міську лікарню терміново доправлені 9 військових країни-терориста з пораненнями різного ступеня важкості. Деякі лікуються амбулаторно, деякі госпіталізовані в стаціонар. Один з них у важкому стані — у реанімації. Також є і загиблі, але назвати їх точну кількість наразі ми не можемо.

Як і не будемо домислювати, що ж стало причиною одночасного «прорідження» рядів окупантів на об’єкті, який вони начебто ретельно «охороняють». Про це, думаю, пізніше скажуть компетентні служби", — йдеться у повідомленні.

«Зараз можемо додати тільки, що орки перелякалися настільки, що в паніці бігали по території станції, на тривалий час заблокували на підприємці одразу дві зміни оперативного персоналу, які мали міняти одна одну. Врешті людей відпустили», — написав Дмитро Орлов. 

Мер Енергодара зазначив, що російські загарбники продовжують розшукувати українських патріотів. 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також