Був одночасно у двох місцях: у кремлі “прокололися” з двійником путіна

То котрий з путінів віддає злочинні накази та скільки ж їх?

Фото: ілюстративне

Пресслужба Кремля через недогляд мимоволі підтвердила наявність бодай одного двійника у Володимира Путіна. У четвер, 22 червня, російський президент одночасно проводив засідання Ради безпеки РФ і покладав квіти до Могили невідомого солдата в Олександрівському саду.

Такий “прокол” зауважив колишній депутат російської Держдуми Віктор Алксніс та повідомив про це у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, на сайті Кремля повідомили, що засідання Ради безпеки, на якому, зокрема, обговорювали ситуацію на фронті, почалося 22 червня об 11:55 за московським часом.

Фото з відкритих джерел

 Але вже о 12:15, тобто через 20 хвилин, російський президент начебто взяв участь у покладанні квітів до Могили невідомого солдата в Олександрівському саду на честь Дня пам'яті та скорботи.

Фото з відкритих джерел

“Цих 20 хвилин могло вистачити лише на дорогу від резиденції у Кремлі до Олександрівського саду. Можна було б припустити, що засідання Ради безпеки продовжилося після покладання квітів. Але вже о 13:05 Путін відвідав Музей Перемоги, а о 14:50 у нього відбулася зустріч із прем'єр-міністром, головою МЗС Катару Мухаммедом Аль Тані", – написав ексдепутат Держдуми РФ.

Водночас російський політик наголосив, що о 12:03 пропагандисти з «РІА Новости» почали вести “пряму трансляцію” із засідання Радбезу.

Фото з відкритих джерел

 А ще одне пропагандистське агентство ТАСС повідомило, що «Путін обговорює з Радбезом ситуацію в зоні проведення СВО» о 12:00.

«Цікаво, який Путін був на Радбезі – справжній чи його двійник? А який Путін виконує обов'язки верховного головнокомандувача та керує СВО в Україні? А можливо, двійників кілька? І кожен із них призначений для певних заходів та дій?» – риторично запитує ексдепутат.

Водночас Віктор Алксніс припустив інше пояснення цієї ситуації, яке не передбачає використання двійників, але зайвий раз підтверджує брехливість російської влади. На його думку, засідання Радбезу РФ 22 червня не проводилося, а його “пряма трансляція” була фікцією.

“Але тоді виникає запитання: «А навіщо треба було дурити голову населенню про його проведення? З якою метою це робилося?» – написав колишній депутат Держдуми РФ.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також