«Це був жарт»: донька генпрокурора прокоментувала слова про втому від життя у «Шотландії-Фінляндії»

Додала, що волонтерить для України

Донька генпрокурора України Андрія Костіна Анастасія розповіла, що волонтерить для України і шкодує, що дозволила «емоційні незрілі висловлювання з бранними словами»
Про це вона написала в Instagram.

Анастасія, яка минулого тижня жалілася на життя у «Шотландії-Фінляндії» та мріяла повернутися «додому в Монако» прокоментувала свої слова. Дівчина поділилась, що цієї зими в Україні познайомилась з хлопцем з Фінляндії, який приїхав з волонтерською допомогою. 

«Ми познайомились в моїй рідній країні, під час війни. Це була любов з першого погляду, він запропонував переїхати у Скандинавію до нього і я погодилась. Так я опинилась тут, де зараз є, - у Фінляндії. На відео ви можете побачити, як в травні 2023 року ми в’їжджаємо на територію України вже разом», - сказала Анастасія.

Вона додала, що нерухомості за кордоном ані у неї, ані в інших членів її родини нема.

«Ні я, ні хтось з моєї сім’ї не володіє жодною нерухомістю за межами України і ніколи не володів. У нас тут точно не розкішне чи безтурботне життя, зараз взагалі не до розваг», - сказала донька генпрокурора.

Вона разом з хлопцем вони працюють, волонтерять та беруть участь у різних проєктах на користь України. Війна і розлучення з рідними викликають у неї смуток. Анастасія вирішила прокоментувати свої слова про втому від життя в Фінляндії та бажання повернутись у Монако. За її словами, це був жарт, який зрозуміли б її друзі. 

«Я шкодую, що дозволила собі емоційні незрілі висловлювання ще й з бранними словами. Розумію, що війна – все сприймається інакше і дуже гостро. Але зробленого, на жаль, не вернеш. Це був жарт, який можливо розсмішив би кілька друзів, але для людей, які мене вперше бачать – це виглядає зрозуміло неприйнятно», - додала вона.

Читайте також: донька генпрокурора України шокувала заявою про втому від життя у «Шотландії-Фінляндії» і хоче «додому в Монако»

Минулого тижня Анастасія виклала сторіс, у якому назвала своїм домом Монако та пожалілась, що втомилась від життя у «Шотландії-Фінляндії».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт