«Це не так багато. У Путіна набагато більше проблем»: Зеленський розповів про 10 замахів на нього (ВІДЕО)

Популярність президента не надихає, адже її ціна — війна

Президент України Володимир Зеленський розповів про 10 замахів на його персону і відзначив, що це не так і багато. Він також відзначив, що у президента рф Владіміра Путіна є зараз набагато більші проблеми. Про це Володимир Зеленський розповів проєкту 60 Мinutes австралійського телеканалу «Nine Network», публікує Офіс президента України.

«Це не так багато, 10 (ред. — замахів) — це лише 10 людей хочуть цього, це не так страшно. Я думаю, що у президента російської федерації набагато більше проблем, судячи з відношення всього світу до їхньої політики… Те, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять у підвалах, їх катують, у колодязях знаходили українців — я думаю, у мене більш-мене ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за ті сім’ї, які втратили близьких», — зазначив Зеленський, відповідаючи на запитання про те, що він — «ціль № 1» для Росії, і про 10 замахів.

А на зауваження про популярність президента України Зеленський сказав: «Популярність, яка в мене є, — вона точно мене не надихає, тому що я знаю, яка ціна в цієї популярності, ціна — війна». Він сказав, що не очікував такого результату, і вірить, що будь-який президент був би з народом. Зеленський також підтвердив, що йому пропонували на початку війні виїхати з України, але він «навіть не думав про те, щоб їхати».

Президент також додав, що Україна переможе, а потім стануть відомі подробиці того, як сталася війна.

«Ми обов’язково переможемо», — впевнений президент.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена