Череватий зазначив, що втрати росіян у Бахмуті наближаються до піку «поганих» днів ПВК «Вагнер»

Він додав, що окупанти потужно відбиваються і цієї доби 556 разів завдали ударів по українським позиціям з артилерії

ФОТО: ілюстративне

Сьогодні, 17 липня, в районі Бахмута знищено понад 80 російських загарбників, добові втрати ворога близькі до піку «поганих» днів ПВК «Вагнер», коли найманці зазнавали аналогічних поразок в особовому складі.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі інформаційного телемарафону. Речник сказав, що окупанти мають регулярні втрати в цій зоні фронту. 

«Ці втрати вже наближаються до тих, які були за умов піку боїв з »Вагнером«. Наприклад, за цю добу 81 окупант був знищений, 156 зазнали поранень», - сказав Череватий.
Він додав, що окупанти потужно відбиваються і цієї доби 556 разів завдали ударів по українським позиціям з артилерії. Також ворог здійснив 4 авіанальоти.

Читайте також: окупанти на одному із напрямків зібрали понад 100 тисяч військових.

«Загалом - 8 боєзіткнень відбулося. В ході яких, наших воїнам, також вдалося знищити ворожий танк, 2 самохідні артилерійські установки »Гвоздика«, 2 гармати, 2 безпілотних літальних комплекси »Орлан-10« і також гордість росіян - самохідний 240-мм міномет »Тюльпан« і чотири бойових склади з боєприпасами», - сказав Череватий.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк