Через укус змії жінка потрапила у лікарню

змея
змея

Вчора на Сколівщині жінку вкусила змія, внаслідок чого вона потрапила у реанімаціне відділення місцевої лікарні. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

26 червня о 13:38 до Служби порятунку «101» від чергового Сколівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення поступила жінка 1962 року народження, з діагнозом – укус змії другого пальця правої кисті. Потерпіла знаходиться у стані середнього ступеня важкості.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися заходів безпеки під час перебування на природі. Зокрема, йти в ліс необхідно в одязі, що закриває всі частини тіла, на ноги слід надягати гумові чоботи. Необхідно бути уважними, дивитися під ноги - змія сховається, вчасно відчувши ваше наближення. При зустрічі зі змією зупиніться, не наближайтеся до неї, змія ніколи не нападає першою, але будь-який необережний рух для неї - знак загрози. Якщо не вдалося уникнути укусу змії, необхідно надати першу допомогу, а потім негайно звернутися до лікаря.

varta1.com.ua: Новини