Через заборгованість ЛК АТП № 1 перед ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС» львівський автобусний виробник у скрутному фінансовому становищі

ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС» - підприємство повномасштабного виробництва, що спеціалізується на проектуванні та виробництві сучасного міського електро- та автотранспорту листом головам депутатських фракцій закликає депутатів скликати позачергову сесію ЛМР та вирішити питання щодо забезпечення ЛК АТП № 1 коштами у сумі 39 253 573, 40 грн для здійснення ЛК АТП № 1 остаточної оплати ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС». Відповідний лист опублікував голова фракції політичної партії «УКРОП» Ігор Телішевський.


У листі повідомляється про поставку 29 травня 2017 року ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС-ом»  55 автобусів ЛК АТП № 1, які зараз курсують містом і замовник мав оплатити суму згідно договору протягом 10 банківських днів після кожної з трьох партій товару. Однак, ці умови договору були порушені та ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС» був змушений залучати кошти ПРаТ «Концерн-Електрон» та отримувати кредитні кошти, які не змогли вчасно повернути банкам. Що загрожує стягненням заборгованості за рахунок заставного майна.


Підприємство не може розрахуватися з постачальниками, що призведе до сплати штрафів та працівниками, що призводить до втрати кваліфікованих кадрів.


Саме тому підприємство ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС» звертається з проханням забезпечити ЛК АТП № 1 коштами у сумі 39 253 573, 40 грн для здійснення ЛК АТП № 1 остаточної оплати ТОВ СП «ЕЛЕКТРОТРАНС», а у випадку несплати до 31.08.2017 підприємство звернеться до суду по відшкодуванні цієї суми і збитків та пені, що вже сягають 8,2 млн грн. 


 


Довідково: Львівське АТП-1 – найбільший за кількістю міських маршрутів перевізник у Львові. Це комунальний перевізник, підконтрольний Львівській міській раді. Позиціонується підприємство як збиткове, а відтак отримує різноманітні дотації від ЛМР. При цьому, розкривати суми цих дотацій на підприємстві категорично не готові.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі