Чиновника Львівської митниці затримали нетверезим за кермом (ВІДЕО, ФОТО)

Водій пройшов перевірку за допомогою алкотестера «Drager»

Працівниками патрульної поліції було затримано автомобіль Volkswagen Jetta поблизу автозаправки, на кільцевій дорозі Львова (поблизу заводу “Фуджікура”). Водія попросили пройти перевірку на стан алкосп’яніння. Відео перевірки поширили у місцевих спільнотах 25 січня ввечері. Про це повідомляє «Варта1».

Бедрію Мар’яну Богдановичу запропонували пройти перевірку за допомогою приладу «Драгер» на місці, у медичному закладі або ж скласти протокол про відмову освідування.

Як видно з відео, чоловік вибрав пройти перевірку за допомогою «Драгера» на місці.  Результат був позитивний - показав 0,36 промілле (при нормі 0,2 проміле).

Відповідно правоохоронці підтвердили факт сп'яніння водія. 

Факт затримання "Варта1" підтвердили. 

Згодом у пресслужбі патрульної поліції Львівської області повідомили і подробиці ситупації:

"Екіпаж за орієнтуванням зупинив автомобіль «Volkswagen Jetta» під керуванням водія 1976 року народження., він перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився зі згоди водія, у встановленому законом порядку із застосуванням спеціального приладу «Dragger» в присутності двох свідків." - уточнили в поліції. 

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП - Керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Додамо, що вищезгаданий водій -  Бедрій Мар’ян Богданович у декларації 2018 року значиться на посаді «начальник відділу» Львівської митниці. 

Зараз перебуває на посаді в. о. начальника відділу провадження у справах порушення митних платежів управління боротьби з контрабандою Львівської митниці.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також