Члени національного журі пояснили оцінку польському виконавцю

Від Федишин — 10, а Ірина Лисиця стверджує, що оцінюють від 1 до 24 бала

Національне журі України пояснило 0 балів, які отримав від них представник Польщі «Ochman».

Сам артист Кристіан Охман раніше заспівав «Stefania» з «Kalush Orchestra».

Ірина Федишин опублікувала документ з позначкою 10 напроти Польщі. 

«Тому попри те, що не можна оприлюднювати свої голоси і за це можна бути оштрафованою, я скидаю фото своєї анкети, де видно, скільки балів отримала Польща особисто від мене. Як так вийшло, що для Польщі вийшло 0 балів ??? Я не знаю відповіді на це запитання…», — написала Федишин.

Вадим Лисиця — український продюсер, саундпродюсер, аранжувальник, звукорежисер, музичний продюсер телевізійного шоу Х-фактор та «Х-фактор» також опублікував свою позицію.

Раніше, 30 січня 2014 року, у Москві «Warner Music Russia» оголошувала про призначення Вадима Лисиці на посаду директора з роботи з артистами та репертуаром.

«Весь процес голосування проходив під пильним наглядом юриста всі члени жюрі заздалегідь ознайомилися з правилами голосування. Жодних можливостей впливати на рішення одне одного не мав ні один член жюрі, а тим більш головуючий. Тому Польща, та інші країни отримали ті самі оцінки, що заслужили на думку кожного з суддів. Платню за це ніхто не отримував. Ніяких преференцій, та інших заохочуваннь ніхто не мав. Хто бажає наступного разу бути суддею — звертайтесь до Суспільного Мовника. Як голова жюрі — я точно готовий нести відповідальність за демократичний вибір, зроблений цього року», — написав Лисиця. (Збережена граматика автора — ред.)

Дружина Вадима Лисиці — Ірина повідомила, що журі ставлять бали у 24-бальній системі.

"Голосування відбулося ще вчора на перегляді репетиції. Кожен з членів журі виставляв бали від 1 до 24 кожному з учасників. Я не можу написати скільки поставив мій чоловік, бо це заборонено, але це були бали за які не соромно.

Всі бали від всіх членів журі сумуються організаторами і від цих цифр вже виставляється ітоговий бал. Наприклад, 0 від України чи 12 балів", — написала Ірина. (Збережена граматика автора — ред.)

У журі ще були двоє членів з Львівщини — Андрій Капраль — співак, соліст вокальної формації «Піккардійська Терція» та дрогобичанин Андрій Яцків — художній керівник Академічного інструментального ансамблю “Високий Замок” Львівської національної філармонії.

Ще один член журі Лук’ян Галкін — український кінознавець та кінокритик, викладач КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого, виконавчий продюсер телеканалу «UA:КУЛЬТУРА», головний редактор та співзасновник онлайн-видання Moviegram, лектор освітніх заходів з питань кіно.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також