Чоловік намагався живцем спалити сплячого племінника (ФОТО, ВІДЕО)

2
2

Поліцейські затримали мешканця Рівненщини за замах на вбивство племінника, вчинений із особливою жорстокістю. Дядько взяв каністру із бензином, вилив на племінника, який лежав на ліжку у кімнаті, та підпалив. 

Як інформує «Варта1», у Нацполіції Рівненської області повідомили, що першого вересня, у селі Оженин, унаслідок конфлікту між двома чоловіками, опіки усього тіла отримав 31-річний місцевий мешканець.

Поліцейські встановили, що за місцем спільного проживання, близько 14-ї години, між нетверезим пенсіонером та його племінником виникла чергова побутова сварка. Останній начебто не допомагав по господарству та зловживав спиртними напоями. Тож дядько взяв каністру із бензином, вилив на племінника, який лежав на ліжку у кімнаті, та підпалив.

Палаючий потерпілий вибіг із будинку та побіг по допомогу до сусідів. У цей час зловмисник гасив полум’я в будинку.

«Під час огляду місця події було зафіксовано сліди підпалу, а в будинку — обгорілий одяг на потерпілому та обгорілі предмети на ліжку, — повідомив заступник начальника ГУНП у Рівненській області Олександр Панасюк. — Первинними показаннями, які вдалося отримати від причетного до злочину чоловіка, встановлено, що скоєнню злочину передували тривалі конфлікти із племінником. 69-річного мешканця села Оженин затримали за частиною 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання».

Крім того, результати огляду затриманого на стан алкогольного сп’яніння показали — 1,36 проміле.

За фактом замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, слідчі відділення № 3 (м. Острог) Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 15 та частиною 2 п. 4 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення жителю села Оженин, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували в опікове відділення Рівненської обласної лікарні.

Як повідомляла «Варта1», на Рівненщині, 1 вересня, о 12:39 год, на лінію “103” надійшов виклик про те, що у с. Оженин, що на Острожчині, потребує допомоги чоловік з опіками.  За вказаною адресою прибула фельдшерська бригада Острозької підстанції ШМД. У Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що пацієнт (орієнтовно 30 років) був у свідомості. За його словами, невідомі особи облили його бензином на підпалили. Площина опікової поверхні тіла 70 %.



[arve url=«https://www.youtube.com/watch?v=kJ1hVYbi2WM» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини