Чоловік прийшов в гості і зґвалтував 13-річну пасербицю знайомого

Жахливий злочин розслідують правоохоронці

На Полтавщині в одному з сіл стався жахливий злочин відносно неповнолітньої 13-річної дівчинки. Про це 9 квітня повідомили у прес-службі поліції.

«До відділу № 1 (м.Глобине) Кременчуцького райуправління поліції 8 квітня, близько 22:00, надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл  про вчинення дій сексуального характеру відносно його малолітньої падчерки. Поліція негайно розпочала досудове розслідування», - йднеться у повідомленні.

Зараз чоловіка затримано правоохоронцями.

«У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушника.  Ним виявився місцевий житель, 1994 року народження, який перебував у гостях, де мешкає потерпіла, 2009 року народження. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу - тримання під вартою», - розповів Сергій Рекун,  заступник начальника поліції Полтавщини

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів Глобинської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 152 (Вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України.

Читайте також: російські військові зґвалтували дитину

Санкція кримінальної норми передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі