Чоловік сплатив 200 тис грн боргу по аліментах, щоб придбати собі нерухомість

На Одещині батько двох дітей тривалий час ухилявся від допомоги дітям

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Одещині чоловіку довелося сплатити борг по аліментах на двох дітей, і лише після цього він отримав змогу придбати нерухомість.

Як повідомляє Міністерство юстиції України, на виконанні У Подільському відділі державної виконавчої служби у Подільському районі Одеської області з вересня 2015 року перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів на користь двох дітей.

Заборгованість за період з 18.02.2015 по 31.01.2022 становила 218 349,71 грн.

Оскільки боржник не сплачував аліменти, постановою державного виконавця накладено арешт на майно боржника, відомості внесені до Державних реєстрів речових прав рухомого та нерухомого майна.

Бажаючи придбати нерухоме майно, боржник сплатив 218 349,71 грн боргу та 34 538,61 грн штрафу.

Як зазначається, органи державної виконавчої служби Міністерства юстиції упродовж минулого тижня стягнули 120 млн грн аліментів. З них 22,9 млн грн проблемної заборгованості, яка стягнута державними виконавцями завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень: позбавлення права виїзду за межі України, права керування транспортними засобами, права користування вогнепальною зброєю та права полювання, накладення арешту на майно, притягнення боржника до відбування суспільно корисних робіт.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також