Чоловік у реанімації: на Львівщині знайшли непритомним у лісі молодого чоловіка (ФОТО)

Він не дихав...

У Львівській області упродовж доби рятувальники надавали допомогу потерпілим, які втрапили в халепу посеред лісу. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Одному із потерпілих — 23 роки. Його непритомним знайшли працівники одного із лісгоспів.

«28 вересня до рятувальників зателефонували працівники лісгоспу, які повідомили про те, що в селі Гребенів, Стрийського району, в лісовому масиві виявлено чоловіка. Славська пошуково-рятувальна група виїхала за вказано локацією, де в лісі, в непритомному стані знайшли чоловіка, 1999 року народження, мешканця Луганської області», — йдеться у повідомленні ДСНС.

Інший випадок трапився у селі Шумина, Самбірського району.

Троє чоловіків вранці пішли на тихе полювання, але через необережність один із друзів травмував ногу. Зрозумівши, що самостійно не зможуть спуститись, грибники викликали на допомогу рятувальників.

Із чоловіками був телефонний зв’язок.

«До місця, де знаходились чоловіки, рятувальники піднялись разом із медиками, які надали першу медичну допомогу постраждалому. Згодом, рятувальники за допомогою рятувальних нош знесли потерпілого до карети швидкої медичної, яка знаходилась на відстані близько 500 метрів», — додали у ДСНС.

Як повідомлялося раніше, у Львові відбудеться веломарафон «Львівська сотка. Осінь».

varta1.com.ua: Новини

Коментарі