Чоловік, який на Львівщині помер від коронавірусу, був військовим ЗСУ

У Львові в четвер, 16 квітня, повідомили про восьму смерть від COVID-19. Пацієнтом, який помер, був працівник Збройних Сил України.

Чоловік лежав у Львівській обласній інфекційній лікарні. Про це повідомили на «Facebook»-сторінці командування Медичних сил ЗСУ.

Це вже другий летальний випадок від коронавірусу в лавах Збройних Сил.

«Так, сьогодні в реанімаційному відділенні Львівської обласної інфекційної лікарні у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, помер працівник Збройних Сил України», — йдеться у повідомленні.

Як зазначають, перші ознаки хвороби у нього з’явилися ще 1 квітня (підвищена температура та утруднене дихання). У зв’язку з погіршенням самопочуття 8 квітня він був доправлений до Львівської обласної інфекційної лікарні. Там він перебував на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні та був підключений до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) та отримував необхідне лікування.

Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР тестування 12 квітня. Сьогодні, 16 квітня, о 10.20 год., він помер. У медслужбі додали, що військовий мав хронічні захворювання.



Читайте також: Львівщина і коронавірус: за добу в області побільшало підтверджених випадків зараження (інфографіка)

varta1.com.ua: Новини

Коментарі