Чоловік зарізав батька і покалічив брата, які не поділилися з ним м’ясом (ФОТО)

На Тернопільщині батько та брат відмовилися ділитися із членом сім’ї м’ясом, той схопився за ніж та ножиці

Фото: НПУ

Сварка через м’ясо та алкоголь стала причиною вбивства на Тернопільщині.

Як повідомляє Нацполіція Тернопільської області, мешканецьь одного із сіл на Кременеччині з ножем напав на батька та рідного брата.

Уже у ході розслідування стало відомо, що у день нещастя, батько з одним із синів пішов до сусіда допомагати колоти свиню.

Молодший в цей час допомагав по господарству односельчанину неподалік. За виконану роботу з одними розрахувалися свіжининою, а з іншим — алкоголем.

Конфлікт між родичами виник під час вечері. Батько та брат відмовилися ділитися із членом сім’ї м’ясом. Це розізлило чоловіка і він схопив ніж та вдарив ним батька у груди. За тата заступився старший син. Проте не зміг нічого зробити — нападник ножицями вдарив його в обличчя та втік з хати. Про свій вчинок він одразу розповів сусідові.

Односельчанин вирішив переконатися в почутому. Зайшовши на подвір’я, виявив бездиханне тіло пенсіонера, а поруч й сина, який стікав кров’ю. Він одразу викликав швидку та поліцію. Проте медики констатували лише смерть 61-річного чоловіка. Іншого пораненого госпіталізували до реанімаційного відділення.

За декілька годин розшукали слідчі, спільно з дільничним, і самого підозрюваного. Останній в усьому зізнався. Його затримали та оголосили підозру згідно із статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Фото: НПУ

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також