Чиновник соцслужби, знаючи про жахливі умови 9-річної дитини, намагається поновити собі премію (ВІДЕО)

дджд
дджд

Рік тому, Львів сколихнула вражаюча новина: у своїх 9 років дівчинка була змушена самотужки доглядати за паралізованою мамою та бабусею-інвалідом. Жила дитина в умовах, гірших, аніж у хліву. Соціальні служби не лише бездіяли, але й замовчували «проблемну» родину. Про цю ситуацію у сюжеті «Надзвичайних новин» розповіла журналістка Євгенія Полікарпова, у себе на сторінці у «Facebook». 

Сашу Волкову знайшли волонтери. Вони допомогли її сім’ї: зробили ремонт, купили меблі та вилікували маму.



У той час усіх цікавило єдине питання: що робила служба у справах дітей? Як виявляється, франківській відділ цього управління знав про жах, в якому живе дитина.

Більше того, особисто приходили до неї, але палець об палець не вдарили, аби допомогти. Чиновники просто приховали, що у них на території існує така сім’я.


«А тепер читайте уважно: керівник районної служби Андрій Бояківський судиться з міською радою аби з нього зняли догану та ще й виплати премію, яка з лютого вже сягає 66 тисяч гривень. Каже, що порушили його права. Щоправда, суд постійно переносять, бо свідок Бояківського ігнорує засідання. Сподіваюсь, що Феміда має здоровий глузд та логіку аби, нарешті завершити цей фарс», — додає журналлістка Євгенія Полікарпова.

Усі подробиці у сюжеті.

https://www.youtube.com/watch?v=JMZLZsNm4nw&fbclid=IwAR3-Dd5QzClLqK-j9fSXD52NeSKybEA3517W0iSu6jxoTfRr8BHkRoF91Ls&app=desktop

varta1.com.ua: Новини