Ціни на пальне: за скільки сьогодні можна заправити авто

Паливна криза в Україні триває вже місяць

Ціни в середньому на пальне на популярних українських заправках опублікували на сайті автомобілістів «auto.ria». У таблиці представлені середні ціни по всій Україні, які можуть відрізнятись у містах, залежно від регіону країни.

Бензин категорії А-95 

Мінімальна ціна бензину А-95 на заправці UPG — 48,90 грн/л. На 1 гривню та 10 копійок дорожче його продають у компаніях «Авіас» та «Укрнафта» — по 50 грн/л. За найдорожчою ціною цей бензин можна придбати на заправках «Манго» та «Укр-Петроль» — по 51,99 та 51,50 грн/л відповідно. На заправці «ОККО» подекуди ціни сягають 68 грн/л.

Бензин преміум-класу А-95+ продають на заправках «UPG» за ціною 49 грн/л. Також чотири з представлених заправок пропонують водіям заправитися бензином А-92 — його ціна коливається від 49 до 50 грн/л.

Автогаз

Автогаз є лише на трьох заправках — «ОККО», «Авіас» та «Автотранс» — його ціна від 39,93 до 41 грн/л.

Дизпаливо 

Дизельне паливо за мінімальною ціною продають на заправці «БРСМ-Нафта» — по 54,99 грн/л. На одну копійку дорожче його можна купити на заправках «Авіас» та «Укрнафта» — по 55 грн/л. Найдорожче дизпаливо продають «Манго» та «Укр-Петроль» — по 57,99 та 57,50 грн/л відповідно

Додамо, що в Україні вже місяць триває криза з пальним. Власники авто потерпають від величезних черг на АЗС, талонах і неможливості нормально заправити транспортний засіб. Знайти паливо — цілий квест для автоміліста.

Раніше експерт повідомив на скільки подорожчає бензин та дизель в Україні.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена