Цього тижня автомобілі «фантоми» розпочнуть стежити за порядком на дорогах України (ВІДЕО)

Автомобілі пересуватимуться без розпізнавальних знаків.

Фото: МВС

Уже цього тижня поліцейські автомобілі «фантоми» розпочнуть стежити за порядком на дорогах України. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський в ефірі програми «Подробиці тижня» на телеканалі «Інтер», передає пресслужба МВС.

Нові поліцейські автомобілі «фантоми», як зазначає очільник МВС,  мають насамперед превентивну функцію. Їхнє завдання — запобігти правопорушенню та можливим негативним наслідкам на дорозі.

«Автомобіль «фантом» без розпізнавальних знаків і може фіксувати багато об’єктів одночасно. Система передаватиме інформацію — й порушник отримуватиме штраф за перевищення швидкості», — повідомив Денис Монастирський.

Також міністр зазначив, що автомобілі «фантоми» фіксуватимуть порушення швидкісного режиму транспортними засобами в обох напрямках дорожнього руху: як у попутному напрямку, так і у зворотному.

У МВС чікується, що присутність таких автопатрулів на наших автодорогах сприятиме українцям у дотриманні Правил дорожнього руху й покращить ситуацію на дорогах.


У поліції роз'яснили як працюватимуть автомобілі «фантоми» на дорогах України, та показали як виглядає «Фантом» всередині. 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також