Данілов повідомив за результатами Ставки, що почалося звільнення України

З підривом Каховської ГЕС росія перейшла на новий етап війни...

Фото: УНІАН

 

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявив, що з підривом Каховської ГЕС Росія перейшла на новий етап війни, відкинувши пропагандистські виправдання своєї справжньої мети – знищення України.

Про це Олексій Данілов написав на своїй сторінці у Facebook 

Він зазначає, що підрив росіянами Каховської ГЕС - це принципово новий етап російської агресії. Відбувся повний та остаточний демонтаж усієї фальшивої ідеологічної кремлівської конструкції: «звільнення України», «боротьба з нацистами», «ураження виключно військових об’єктів» та решти маячні, суто пропагандистських та брехливих тез. росія ввійшла в етап повного відкидання будь-яких солов’їно-симоньянівських «фігових листків» і відкритого декларування своєї справжньої мети – знищення України, вбивства українців, руйнації економіки і структур життєзабезпечення населення. У передчутті неминучості зникнення росії і путіна з історії фальшиві маски більше не потрібні.

Читайте також: Зеленський провів термінове засідання РНБО.

«Коротко про результати засідання РНБО - ніщо і ніхто, жоден росіянин не зупинить звільнення України, час якого настав», наголошує Данілов.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий